Ga jij binnenkort op wintersport? Ontdek de nieuwste Gopro actioncam

go-pro-wintersport

Met volle snelheid van de pistes afglijden, tussendoor een paar trucjes en na iedere afdaling je snelheid record willen verbeteren. GoPro heeft twee nieuwe camera’s: de GoPro MAX en de GoPro HERO8. Met deze twee nieuwste camera’s en de juiste accessoires kun jij de toffe shots maken tijdens je afdaling van de pistes.

GoPro Max

Eén van de nieuwste camera’s van GoPro: de GoPro MAX. De MAX is een actiecamera met twee lenzen, zes ingebouwde microfoons voor surround geluid en 360-gradencamera functies. De MAX kan 5,6k video’s maken met 30fps en waterdicht tot 5 meter. Wanneer je een 360-graden foto maakt biedt de MAX een resolutie van 16,6 megapixel en bij een panoramafoto met een beeldhoek van 270 graden, een resolutie van 6,2 megapixel. De GoPro MAX heeft ook een vierde lens: de MAX SuperView, GoPro’s breedste kijkhoek ooit.

GoPro-MAX

De Go Pro MAX is verkrijgbaar via Bol.com voor 499 euro.

GoPro HERO8 Black

De GoPro HERO8 Black is de tweede nieuwste camera van GoPro. De GoPro HERO8 is een veelzijdige en schokvrije action-cam. Vergeleken met de HERO7 heeft de HERO8 grote verschillen. De HERO8 heeft en uitklapbare montagebevestiging, een betere beeldstabilisatie en een optionele Media Mod. Een Media Mod is een behuizing met microfoon, waarop je accessoires kunt bevestigen. De GoPro HERO8 Black heeft een 12 megapixelsensor. De video’s worden opgenomen in 4K met maximaal 60fps. Daarnaast ondersteunt de HERO8 Black de verbeterde HyperSmooth 2.0 stabilisaties en heeft de HERO8 een Boost-modus waardoor de stabilisatie nog sterker wordt.

 

GoPro-HERO-8

HERO8 Black is verkrijgbaar via Bol.com voor 379 euro.

Accessoires

Met de juiste accessoires maak je nog betere foto’s en video’s. GoPro heeft een aantal accessoires uitgebracht die jij kunt toevoegen aan je camera.

GoPro Strap

Met de GoPro Strap kun je hands-free indrukwekkende beelden maken. Je kunt The Strap bevestigen aan je been, arm, pols of hand. Op deze manier maak je toffe 360 graden video’s. Je hoeft je geen zorgen te maken dat The Strap los raakt. Je kunt de band eenvoudig verstellen, waardoor ze altijd goed vast zitten.

GoPro-Strap

GoPro Media Mod

De Media Mod van GoPro is een framebehuizing met ingebouwd shotgun microfoon, twee coldshoe-mounts voor het monteren van een extra accessoires zoals een display, en er zit een audiojack in, voor een eventuele extra microfoon. De Media Mod is verkrijgbaar voor 79,95.-.

GoPro Display Mod

De Display Mod is een klapbaar 1,9 inch lcd-scherm, die je kunt bevestigen op de Media Mod. Zo kun jij jezelf zien wanneer jij jezelf van voren wilt filmen tijdens het skiën of snowboarden. De GoPro Display Mod is verkrijgbaar voor 79,99.-.

GoPro Light Mod

De GoPro Light Mod zorgt voor extra belichting. Deze lamp is compact, tot 10 meter waterdicht en ook oplaadbaar. Je kunt de Light Mod bevestigen aan de Media Mod en is verkrijgbaar voor 49,99.-.

GoPro Borstband – HERO8.

De bordband van GoPro is ideaal wanneer jij je handen vrij wilt houden tijdens je afdaling. De borstband is gemaakt van elastisch materiaal en is verstelbaar, waardoor de band om elke grote winterjas past. De HERO8 Black kun je makkelijk vastklikken op het borstvlak waarna hij ook direct strak vastgemaakt zit.

GoPro MAX Grip + Tripod

Met deze handgreep, selfiestick en statief in één, kun je alles om je heen vastleggen. Je kunt de stick uitschuiven tot 56 centimeter en is ontworpen voor het maken van 360 graden video’s. Daarnaast kun je de Grip ook gebruiken als statief. De GoPro MAX Grip is niet alleen te gebruiken voor de GoPro MAX maar voor iedere GoPro. De GoPro MAX Grip + Tripod is verkrijgbaar via Bol.com voor 61,99 euro.

Of je nu toffe video’s wilt maken of foto’s tijdens je wintersport, met deze handige gadgets zorg jij ervoor dat je shots er nog beter uit komen te zien.