Trouwfilm.

TROUWFILM
Een unieke video waar jij de rest van jouw leven van geniet.

Jouw trouwdag. Een bijzondere dag vol geluk en liefde. Deze dag wil je natuurlijk het liefst oneindig herbeleven. Dit begrijp ik als geen ander, want ook ik kijk nog regelmatig mijn eigen trouwfilm terug! Mijn beelden vertellen het verhaal áchter de bruiloft. Jullie verhaal. Met een cinematische mix van beelden, geluid en gesproken woord (geloften en/of speeches) creër ik een unieke trouwfilm waar jullie de rest van jullie leven van genieten. En dat soms zonder dat jullie doorhebben dat ik er ben. Ik ben namelijk altijd op zoek naar pure emoties en ongedwongen momenten en beweeg mij op de achtergrond.

Mijn trouwvideo’s typeren zich door een veelvoud van echte, pure momenten. Dat zenuwachtige gevoel in de ochtend, de euforie na de ceremonie, de trotse blik van een moeder. Een traan van een oma. Mijn beelden zitten vol kleur en contrast. Ik weet dan ook zeker dat jij deze trouwfilm nog vaak met je geliefden terug zult kijken.

Waarom een trouwvideo laten maken?

Door deze speciale dag vast te leggen, kun je alle mooie momenten zo vaak terugkijken als je wilt. Geef je trouwvideo een unieke wending en maak gebruik van de drone. Juist op bijzondere locaties, zoals een strand, bos, kasteel of landhuis komt een drone goed van pas. Iets wat je zelf, vanaf ooghoogte soms niet ziet, wordt met de drone prachtig weergegeven.

Wil jij jouw bruiloft vast laten leggen door mij? Neem dan contact met mij op en dan plan ik zo snel mogelijk een afspraak om elkaar te leren kennen.

videograaf-trouwfilm