Newborn video.

NEWBORN VIDEO
Een blijvende herinnering aan een bijzondere periode.

Zodra jij jouw kindje in de armen sloot, was je gelijk verliefd. Die kleine teentjes en handjes vulden jouw hart met een oneindige stroom van liefde. Om deze eerste bijzondere momenten van jouw kindje vast te leggen, kun je kiezen voor een newborn video.

Een newborn video is een videoreportage van jouw kindje wanneer het net geboren is. Wij kunnen natuurlijk ook een reportage maken wanneer je kindje al wat ouder is. Tijdens een newborn video besteden wij veel aandacht aan de details van jullie kindje en aan alle emoties die komen kijken tijdens de eerste fase van het ouderschap.

Waarom een newborn video?

Je kent de clichés: het gaat zo snel en je kunt de tijd niet terugspoelen. Dit is precies de reden waarom je kiest voor een newborn video. Natuurlijk maak je zelf honderdduizend foto’s in de eerste weken nadat jouw kindje geboren is. Desondanks heeft een newborn video iets magisch. Wij leggen kleine details en bijzonder momentjes vast waar jij niet aan denkt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

newborn-video-baby